عناب

عناب

60,000تومان
قیمت بدون مالیات: 60,000تومان
کد محصول: عناب
موجودی در انبار

عناب میوه‌ و خوراکی بسیار قدرتمندی است که برای سلامتی میلیون‌ها آدمی که ارزش واقعی آن را می‌دانند، فواید فراوانی به ارمغان می‌آورد. با این‌که این میوه عناوین دیگری نیز نظیر خرمای قرمز یا خرمای کره‌ای نیز دارد، ولی از لحاظ دسته‌‌بندی‌های علمی به عناب ‌”‌زیزیفوس جوجوباZiziphus jujuba ‌”‌ می‌گویند.

محصولات مرتبط

زردآلو خشک

20,000تومان

سیب خشک

25,000تومان

آلبالو خشک

20,000تومان

توت خشک

20,000تومان

کرنبری خشک

40,000تومان

کشمش

30,000تومان

انبه خشک

150,000تومان

سنجد

20,000تومان

1. خواص عناب برای آکنه، جوش صورت و پوست صورت

– آنتی اکسیدان های موجود در عناب به عنوان یک عامل ضد پیری طبیعی شناخته می شوند که می توانند پوست صورت را جوان تر و شاداب تر کنند.
– روغن عناب به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.
– عناب برای درمان قرمزی پوست، آفتاب سوختگی و خشکی پوست مفید است.


2. خواص عناب برای مو

روغن عناب می تواند به ضخیم شدن موهای نازک و افزایش رشد موی سر کمک کند.


3. دوران حاملگی

– عناب حاوی مقدار زیادی ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B و فلاونوئیدها می باشد که برای تقویت زنان باردار و رشد جنین مفید است.
– عناب فنی از فولات است که برای رشد سیستم عصبی جنین مفید می باشد.
عناب غنی از آهن است و آهن مورد نیاز زنان باردار را تامین می کند.
– مصرف عناب از افزایش و کاهش فشار خون در حاملگی پیشگیری می کند.


قبل از مصرف هر گونه مواد خوراکی حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.


4. لاغری و کاهش وزن

عناب کالری کم و پروتئین و فیبر بالایی دارد که از پرخوری جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن و لاغری می شود.


5. سرماخوردگی و سرفه

عناب تازه غنی از پتاسیم، ویتامین A و C است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و در پیشگیری از سرفه و سرما خوردگی مفید می باشد.


6. یبوست و اسهال

مطالعات نشان داده که مصرف عصاره ی عناب برای درمان یبوست مزمن بسیار مفید است. دانه های عناب می توانند به درمان اسهال کمک کنند.


7. فشار خون بالا

عناب حاوی مقادیر بالای پتاسیم است که می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند.


8. کبد چرب

عناب دارای آنتی اکسیدان می باشد که به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند، همچنین عناب باعث سم زدایی کبد می شود.


9. نوزادان و کودکان

مصرف عناب می تواند به درمان یرقان در نوزادان کمک کند، همچنین مصرف عناب به تقویت سیستم ایمنی و تفویت و رشد استخوان ها و دندان های کودکان کمک می کند.


10. بدنسازی

مصرف عناب خشک در بدنسازی برای بهبود قدرت عضلانی و کاهش وزن در بدنسازان و ورزشکاران مفید می باشد.


11. سرطان

تحقیقات نشان داده که عناب برای مهار سلول های سرطانی و سرکوب سلول های تومور در انسان مفید می باشد.


12. غلظت خون

عناب باعث سفت شدن خون می شود پس بهتر است کسانی که غلظت خون بالایی دارند از مصرف آن پرهیز کنند.


13. آرامش اعصاب و بی خوابی

در طب چینی از عناب و هسته ی آن برای درمان مشکل بی خوابی استفاده می شود.همچنین عناب به عنوان میوه ی ضد افسردگی، ضد اضطراب و ضد استرس شناخته می شود.


14. فواید جوشانده و چای عناب

نوشیدن یک فنجان چای عناب تازه قبل از خواب برای داشتن خواب آرام و آرامش اعصاب بسیار مفید است.


15. خواص برگ و هسته عناب

جوشانده برگ عناب برای کاهش استرس، کاهش وزن و از بین رفتن چربی شکم مفید است.
روغن جوجوبا یا روغن هسته عناب می تواند به درمان جوش صورت، آرامش اعصاب و درمان بیماری های کبدی کمک کند.
هسته عناب به عنوان خواب آور استفاده می شود.


مضرات و موارد منع مصرف میوه عناب

مصرف عناب در افراد دیابتی می تواند به هیپوگلیسمی یا کاهش شدید قند خون منجر شود.
همچنین مصرف عناب قبل از جراحی ممکن است باعث کاهش شدید قند خون شود. زیاده روی در مصرف عناب می تواند منجر به نفخ شود.


ارزش غذایی عناب

  • کالری : 79
  • کربوهیدرات : 20.2 گرم
  • چربی : 0.2 گرم
  • پروتئین : 1.2 گرم


خواص عناب در طب سنتی

مزاج عناب خشک از نظر طب قدیم معتدل و به اعتقاد ابو علی سینا کمی سرد است و حرارت بدن را فرو می نشاند و تب بر خوبی است.
علاوه بر این حاوی “پکتین” به عنوان فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است.
در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول سرد سال برای درمان سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و انواع گلو درد بسیار توصیه شده است.
عناب به دلیل داشتن لعاب، نرم کننده سینه و ضد سرفه است و چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف می کند و برای جلوگیری از التهاب و آب ریزش بینی توصیه می شود.


نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید